Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl1600g7200kcal113.6g1024g304g52.8g
Voi 640g4643kcal7.6g2.6g520.3g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g2400g8160kcal48g64.8g864g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g1600g4320kcal128g192g320g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka80g319kcal0g79.2g0g0g
Kinuskikastike 800g3389kcal7.4g453.5g171.4g0g
Daim 56g224g1221kcal8.3g134.4g71.7g0.2g
Liivatelehti, gelatiini68g237kcal58.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16184g64497kcal742.2g5259.6g4503g106g
Valittu annoskoko8092g32249kcal371.1g2629.8g2251.5g53g
Annoskoko puolitettuna4046g16124kcal185.6g1314.9g1125.8g26.5g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939