Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu2131g4261kcal277g61.8g340.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1971g690kcal19.7g136g9.9g27.6g
Valkosipuli 107g115kcal8.4g17.4g0.6g2.2g
Sipuli (kuorittu)639g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Paprika, punainen426g110kcal3.8g19.6g1.7g8.5g
Paprika vihreä 426g91kcal4g10.7g1.3g8.1g
Vesi1065g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1332g435kcal8.3g74g2.7g34g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16192g11749kcal659g700.4g716.8g182.6g
Valittu annoskoko8096g5874kcal329.5g350.2g358.4g91.3g
Annoskoko puolitettuna4048g2937kcal164.8g175.1g179.2g45.7g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889