Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 641g2395kcal143g0g205.1g0g
Pekoni, Euroshopper385g1077kcal61.5g3.8g92.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 4807g10645kcal841.2g0g817.2g0g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.6g2g67.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 801g3124kcal17.1g17.6g336.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16192g36800kcal2311.6g123.8g3041g27.2g
Valittu annoskoko8096g18400kcal1155.8g61.9g1520.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna4048g9200kcal577.9g31g760.3g6.8g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809