Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g3200g768kcal57.6g96g16g60.8g
Sipuli (kuorittu)1600g432kcal20.8g76.8g3.2g27.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3200g10564kcal64g96g1120g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16192g23617kcal288.2g549.8g2279.4g184.4g
Valittu annoskoko8096g11809kcal144.1g274.9g1139.7g92.2g
Annoskoko puolitettuna4048g5904kcal72.1g137.5g569.9g46.1g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750