Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.9g3.3kcal0.4g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6.7g23kcal0.9g3.7g0.4g0.7g
Vehnälese 2.5g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 3.3g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g332kcal9.8g56.6g6g5.4g
Valittu annoskoko81g166kcal4.9g28.3g3g2.7g
Annoskoko puolitettuna41g83kcal2.5g14.2g1.5g1.4g
Arvot/100g100g205kcal6.1g35g3.7g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383