Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Voi 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 4.1g13kcal1.2g0.3g0.8g1.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.3g1.8kcal0.2g0.2g0g0.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g29g104kcal8.1g0.6g7.8g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g415kcal27.8g3.2g32.8g3.8g
Valittu annoskoko81g208kcal13.9g1.6g16.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna41g104kcal7g0.8g8.2g1g
Arvot/100g100g256kcal17.1g2g20.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723