-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g28g7kcal0.4g1.1g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Keittojuurekset, Rainbow11g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g125kcal12g4.6g6g0.4g
Valittu annoskoko81g62kcal6g2.3g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna41g31kcal3g1.2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.8g3.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479