Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 25g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow12g65kcal0.1g0.1g7.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Piimä, rasvaton (Valio)9g3kcal0.3g0.4g0g0g
Mustikka metsä- 14g6.2kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g459kcal7g69.4g15.8g2.8g
Valittu annoskoko81g230kcal3.5g34.7g7.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna41g115kcal1.8g17.4g4g0.7g
Arvot/100g100g284kcal4.3g42.8g9.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105