Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)7.7g25kcal1.5g1.2g1.5g0g
Kookosrasva (Cocos)39g343kcal0g0g38.6g0g
Vispikerma, Milbona13g46kcal0.3g0.3g4.9g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g5.1g34kcal1.3g0.6g3g0.1g
Murot, Rice Crispies2.6g10kcal0.2g2.2g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly13g18kcal1.9g1.2g0.7g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g963kcal10.4g13.4g97.4g14.4g
Valittu annoskoko81g481kcal5.2g6.7g48.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna41g241kcal2.6g3.4g24.4g3.6g
Arvot/100g100g594kcal6.4g8.3g60g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868