Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g28g31kcal6.5g0g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g182kcal19.4g2g10g2g
Valittu annoskoko81g91kcal9.7g1g5g1g
Annoskoko puolitettuna41g46kcal4.9g0.5g2.5g0.5g
Arvot/100g100g113kcal12g1.2g6.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672