Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi15g108kcal0.2g0.2g12g0g
Sokeri 20g79kcal0g19.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g30g174kcal6.6g2.9g15.2g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g770kcal17.8g45.2g57.8g6.2g
Valittu annoskoko81g385kcal8.9g22.6g28.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna41g193kcal4.5g11.3g14.5g1.6g
Arvot/100g100g475kcal11g27.9g35.7g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606