Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g34g248kcal0.3g0.3g27.2g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.1g0.4g1.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)5.3g12kcal0g2.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g816kcal6.8g70.6g55.2g2.4g
Valittu annoskoko81g408kcal3.4g35.3g27.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g204kcal1.7g17.7g13.8g0.6g
Arvot/100g100g503kcal4.2g43.5g34g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591