Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 56g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Vehnälese 0.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.8g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g93kcal3g6g5.6g2.6g
Valittu annoskoko81g47kcal1.5g3g2.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna41g23kcal0.8g1.5g1.4g0.7g
Arvot/100g100g58kcal1.9g3.7g3.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060