Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 22g83kcal3.2g12.6g1.6g2.2g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g14g44kcal0.2g0g4.9g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g2.8g10kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Leivinjauhe 1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 24g96kcal0g23.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g22kcal1.9g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g514kcal11.6g76.8g16.4g5g
Valittu annoskoko81g257kcal5.8g38.4g8.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna41g129kcal2.9g19.2g4.1g1.3g
Arvot/100g100g317kcal7.2g47.3g10.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241