Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 7.1g4.5kcal0g0.8g0g0.3g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 15g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g6.2g24kcal1.9g3.6g0.2g0.1g
Grahamjauho 4.9g16kcal0.5g3g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Flora culinesse3g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g169kcal5.6g22g5.4g3.2g
Valittu annoskoko81g85kcal2.8g11g2.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna41g42kcal1.4g5.5g1.4g0.8g
Arvot/100g100g104kcal3.5g13.6g3.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237