Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 4.7g25kcal0g0g2.8g0g
Kaurajuoma, GoGreen47g19kcal0.5g2.8g0.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g252kcal6.8g35g9g1.6g
Valittu annoskoko81g126kcal3.4g17.5g4.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g63kcal1.7g8.8g2.3g0.4g
Arvot/100g100g156kcal4.2g21.6g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526