Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.26g91kcal3.4g17.6g0.6g1g
Sokeri 11g46kcal0g11.3g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)23g7.7kcal0.8g1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Neilikka, annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Siirappi 9g28kcal0g6.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g496kcal8.8g75.4g17.4g2.6g
Valittu annoskoko81g248kcal4.4g37.7g8.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna41g124kcal2.2g18.9g4.4g0.7g
Arvot/100g100g306kcal5.4g46.5g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450