Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g55g13kcal0.7g1.9g0.1g1.1g
Paprika, punainen6.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen11g15kcal2.1g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)4.4g5.3kcal0.1g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g72kcal6g7g1.8g2.4g
Valittu annoskoko81g36kcal3g3.5g0.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g18kcal1.5g1.8g0.5g0.6g
Arvot/100g100g44kcal3.7g4.3g1.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741