Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Munakoiso, tuore7g1.3kcal0g0.2g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 16g13kcal0.3g2.5g0g0.2g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Nakki, Popsi viitonen14g33kcal1.5g0.4g2.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g100kcal3.8g7.2g5.6g1.2g
Valittu annoskoko81g50kcal1.9g3.6g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g25kcal1g1.8g1.4g0.3g
Arvot/100g100g62kcal2.3g4.4g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160344