Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g53kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g7.8g14kcal0g0.8g0g0g
Mustikka24g7.8kcal0.1g1.5g0.1g0.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)3.9g15kcal0.5g2.2g0.3g0.4g
Sokeri 2.8g12kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g360kcal8g50.8g10.8g3.4g
Valittu annoskoko81g180kcal4g25.4g5.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna41g90kcal2g12.7g2.7g0.9g
Arvot/100g100g222kcal4.9g31.3g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956