Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g42g71kcal7.9g0g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g13g18kcal0.4g0.3g1.7g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g3.7g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g227kcal20g3.2g14.6g0.6g
Valittu annoskoko81g114kcal10g1.6g7.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna41g57kcal5g0.8g3.7g0.2g
Arvot/100g100g140kcal12.3g2g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339