Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g40g10kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g1g8.2kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g49kcal1.2g5.6g2.2g2.8g
Valittu annoskoko81g24kcal0.6g2.8g1.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna41g12kcal0.3g1.4g0.6g0.7g
Arvot/100g100g30kcal0.7g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886