Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g6.3g23kcal0.8g4.3g0.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Kaurahiutale 4.2g16kcal0.6g2.4g0.3g0.4g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g11g5.9kcal0.9g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow19g19kcal3.9g0.1g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.2g1.7kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g272kcal18.4g31g7.8g3g
Valittu annoskoko81g136kcal9.2g15.5g3.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna41g68kcal4.6g7.8g2g0.8g
Arvot/100g100g167kcal11.3g19.1g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499