Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g58g84kcal12.8g0g3.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g10g13kcal0.2g0.5g1g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g10g11kcal0.2g0.4g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g241kcal26.6g2.2g13.4g0.2g
Valittu annoskoko81g120kcal13.3g1.1g6.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna41g60kcal6.7g0.6g3.4g0.1g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691