Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Pennepasta, Gallo21g71kcal2.6g14.2g0.3g1.3g
Herkkusieni 18g2.8kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 19g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton6.3g4.4kcal0.6g0.3g0.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g14g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g197kcal8g29.6g5.2g3.2g
Valittu annoskoko81g99kcal4g14.8g2.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna41g49kcal2g7.4g1.3g0.8g
Arvot/100g100g121kcal4.9g18.2g3.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605