Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu34g55kcal9.4g0g1.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ranskankerma Valio14g39kcal0.4g0.5g3.9g0g
Sinappi 1.1g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g3.5g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g233kcal22.6g3.4g14.2g0.6g
Valittu annoskoko81g116kcal11.3g1.7g7.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna41g58kcal5.7g0.9g3.6g0.2g
Arvot/100g100g143kcal13.9g2.1g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412