Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy26g140kcal2.1g8.4g11.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.5g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g11g66kcal2.3g0.7g5.9g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g601kcal18.6g18.6g50.6g0g
Valittu annoskoko81g300kcal9.3g9.3g25.3g0g
Annoskoko puolitettuna41g150kcal4.7g4.7g12.7g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.4g31.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478