Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse8.8g65kcal0g0g7.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g79kcal2.3g16g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 15g61kcal0g14.9g0g0g
Mustikka metsä- 16g7kcal0.1g1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g452kcal7.2g64.2g17.2g2.6g
Valittu annoskoko81g226kcal3.6g32.1g8.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna41g113kcal1.8g16.1g4.3g0.7g
Arvot/100g100g278kcal4.4g39.4g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644