Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 1.9g5.7kcal0g1.4g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g16g9kcal0.2g0.7g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Parsa 63g10kcal0.8g0.8g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g58kcal2.2g6.2g2g1.8g
Valittu annoskoko81g29kcal1.1g3.1g1g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g15kcal0.6g1.6g0.5g0.5g
Arvot/100g100g36kcal1.4g3.8g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894