Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka55g46kcal9.8g0g0.7g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g4.9g1.5kcal0g0.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g240kcal20.4g2.4g16.6g0g
Valittu annoskoko81g120kcal10.2g1.2g8.3g0g
Annoskoko puolitettuna41g60kcal5.1g0.6g4.2g0g
Arvot/100g100g148kcal12.5g1.5g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850