Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 48g8.7kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Hasselpähkinä 4.2g27kcal0.6g0.1g2.5g0.7g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g3.2g10kcal1.7g0.9g0g0.5g
Punainen linssi risenta 500g=6dl4.4g14kcal1.1g2.2g0g0.4g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g21g34kcal0.3g0.2g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g187kcal8g9.2g12.6g3.8g
Valittu annoskoko81g94kcal4g4.6g6.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna41g47kcal2g2.3g3.2g1g
Arvot/100g100g115kcal4.9g5.7g7.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994