Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow9g27kcal1.7g6g0.1g0.9g
Palvikinkku HK 3%11g11kcal2g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)6.6g11kcal0.2g0.2g1g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g102kcal7.8g13.4g2.8g2g
Valittu annoskoko82g51kcal3.9g6.7g1.4g1g
Annoskoko puolitettuna41g26kcal2g3.4g0.7g0.5g
Arvot/100g100g63kcal4.8g8.2g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281380