Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 16g4.8kcal0.1g0.9g0g0.3g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g16g8.2kcal0.2g0.3g0.7g0.3g
Hunaja 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 11g15kcal0.9g1.9g0.2g0.5g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 5.5g17kcal1.3g2.5g0.1g0.5g
Herne 4.4g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kukkakaali 11g2.6kcal0.2g0.2g0g0.3g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g126kcal5.8g14.2g4g4.2g
Valittu annoskoko81g63kcal2.9g7.1g2g2.1g
Annoskoko puolitettuna41g32kcal1.5g3.6g1g1.1g
Arvot/100g100g78kcal3.6g8.7g2.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982