Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g55g33kcal5.5g2.4g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g13g41kcal2.2g7.1g0.4g1.7g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g182kcal18.2g19.8g3.4g3.4g
Valittu annoskoko81g91kcal9.1g9.9g1.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna41g46kcal4.6g5g0.9g0.9g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292