Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 42g35kcal7.7g0g0.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.8g1.8kcal0.1g0g0.7g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)7g23kcal2.6g0g1.3g0g
Korppujauho 2.8g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Maitojauhe rasvaton 2.1g7.5kcal0.7g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g192kcal22.8g6.4g9.2g0.2g
Valittu annoskoko82g96kcal11.4g3.2g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna41g48kcal5.7g1.6g2.3g0.1g
Arvot/100g100g118kcal14g3.9g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171