Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 44g55kcal9.2g0g2g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml2.8g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g21g11kcal0.6g1.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g180kcal20.4g5g8.6g0.4g
Valittu annoskoko82g90kcal10.2g2.5g4.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna41g45kcal5.1g1.3g2.2g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3.1g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414