Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g23g14kcal2.3g1g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Mantelilastu (A la meira)9g56kcal2.2g0.6g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g385kcal15.4g5g34.2g0g
Valittu annoskoko82g193kcal7.7g2.5g17.1g0g
Annoskoko puolitettuna41g96kcal3.9g1.3g8.6g0g
Arvot/100g100g236kcal9.4g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231