Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 19g3.3kcal0.3g0.1g0.1g0.4g
Atria broilerin fileesuikale naturell14g16kcal3.2g0g0.3g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g9g15kcal0.2g0.4g1.4g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g21g7kcal0.5g1.1g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g119kcal8.8g4.8g7g2.4g
Valittu annoskoko82g60kcal4.4g2.4g3.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g30kcal2.2g1.2g1.8g0.6g
Arvot/100g100g73kcal5.4g2.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901