Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 55g41kcal1g8.4g0.1g0.5g
Ruokakerma, Pirkka 10%22g26kcal0.6g1g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g140kcal3.6g19.4g4.6g1.2g
Valittu annoskoko82g70kcal1.8g9.7g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g35kcal0.9g4.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g86kcal2.2g11.9g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456