Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa11g34kcal2.6g0g2.6g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g7.5g45kcal1.8g0.5g4g0g
Voi 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Psylliumkuitu, annos 6g4.5g2.3kcal0g0g0g3.7g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)4.5g27kcal1.2g0.4g2.5g0.5g
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.8g19kcal0.9g1.2g1.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g460kcal24g7.2g37.4g10.6g
Valittu annoskoko82g230kcal12g3.6g18.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna41g115kcal6g1.8g9.4g2.7g
Arvot/100g100g280kcal14.6g4.4g22.8g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365