Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 38g10kcal0.4g1.5g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g23g31kcal4.9g0g1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4.7g1.4kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g95kcal11g5.2g2.2g2.4g
Valittu annoskoko82g47kcal5.5g2.6g1.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g24kcal2.8g1.3g0.6g0.6g
Arvot/100g100g58kcal6.7g3.2g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589