Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original1.4g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kermaviilikastike 19g28kcal0.5g1.9g2.1g0g
Tilli, tuore 4.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g110kcal5.4g7.2g6.6g2.2g
Valittu annoskoko82g55kcal2.7g3.6g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna41g28kcal1.4g1.8g1.7g0.6g
Arvot/100g100g67kcal3.3g4.4g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357233