Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 34g13kcal0.3g2.3g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g5.6g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 9g30kcal2.5g0g2.2g0g
Riisi, keitetty, suolaa 14g19kcal0.3g4.3g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g9g24kcal1.8g0g2.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g201kcal10.6g15.2g10.6g2g
Valittu annoskoko82g101kcal5.3g7.6g5.3g1g
Annoskoko puolitettuna41g50kcal2.7g3.8g2.7g0.5g
Arvot/100g100g123kcal6.5g9.3g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431059