Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 25g31kcal5.3g0g1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g49g17kcal0.9g3.1g0.1g1.6g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Osterikastike, Blue Dragon1.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakastike 3.9g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g139kcal13g7.8g6.2g3.2g
Valittu annoskoko82g70kcal6.5g3.9g3.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna41g35kcal3.3g2g1.6g0.8g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359