Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g16g27kcal3.2g0g1.6g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g40g21kcal0.6g4.6g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g10g16kcal0.3g0.4g1.5g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g136kcal8.2g10.2g6.8g0g
Valittu annoskoko82g68kcal4.1g5.1g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna41g34kcal2.1g2.6g1.7g0g
Arvot/100g100g83kcal5g6.2g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134