Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g13g75kcal2.6g0.8g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl31g106kcal0.6g0.9g10.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g507kcal15g3.8g47.4g0g
Valittu annoskoko82g254kcal7.5g1.9g23.7g0g
Annoskoko puolitettuna41g127kcal3.8g1g11.9g0g
Arvot/100g100g309kcal9.1g2.3g28.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903