Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 63g21kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Sokeri17g67kcal0g16.5g0g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g177kcal0.8g39.8g0.2g1.8g
Valittu annoskoko82g88kcal0.4g19.9g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g44kcal0.2g10g0.1g0.5g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878