Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 16g21kcal0.4g0.5g1.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.3g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Kaurahiutale 3.1g12kcal0.5g1.8g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g244kcal21.2g6.4g14.6g1g
Valittu annoskoko82g122kcal10.6g3.2g7.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna41g61kcal5.3g1.6g3.7g0.3g
Arvot/100g100g149kcal13g3.9g8.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897