Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu31g69kcal2.7g2g5.6g0.4g
Ketsuppi, Felix2.3g2.1kcal0g0.5g0g0g
Sinappi 2.3g3.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka11g6.1kcal0g1.5g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio20g13kcal0.3g0.8g1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)16g41kcal4.1g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g267kcal14.4g10.6g18.8g1g
Valittu annoskoko82g134kcal7.2g5.3g9.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna41g67kcal3.6g2.7g4.7g0.3g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.5g11.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493