BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu140g92kcal2.8g19.6g0g3.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 180g63kcal8.2g3.5g0.5g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 6.7g1.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g83g233kcal15.8g0g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g779kcal53.6g46.4g37.6g16g
Valittu annoskoko810g390kcal26.8g23.2g18.8g8g
Annoskoko puolitettuna405g195kcal13.4g11.6g9.4g4g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583